Laget.se är Sveriges största samlingsplats för lagsport. Nu tar Mikael Blix och kollegan Johan Berglund nästa steg och bygger den internationella appen Heja. Men hur fungerar det egentligen att ta in kapital för VC-firmor? Hur bygger man en digital marknad i USA? Och hur balanserar Mikael företaget med det som är allra viktigast – familjen? Detta är ett avsnitt för dig som vill förstå vad som krävs för att göra internationell succé.

I Ordinary People who do Badass Things berättar Sveriges främsta entreprenörer hur de gått från vanliga liv till att skapa landets häftigaste företag och varumärken. Programledare är entreprenören och författaren Gustaf Oscarson.

Alla avsnitt och intervjuer på www.driva-eget.se.

Ordinary People who do Badass Things ges ut av We are Business Nordic AB. Vi samlar och skapar världens bästa kunskap, verktyg, inspiration och nätverk inom företagande. Häng med!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör We are Business. Innehållet i podden är skapat av We are Business och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.