Starta Eget-Podden
Avsnitt

Flyktingpojken som blev handelsresande i integration – möt Charbel Gabro i Starta Eget-Podden

Charbel Gabro kom till Sverige från Syrien som fyraåring. Han fick en uppväxt med mycket kärlek, också med föräldrar som var vilsna i Sverige och som inte hade tid att se till barnens alla behov. Det resulterade i struliga tonår för Charbel, som tappade lusten att leva. Men sista halmstrået fick honom att tänka om – och att viga sitt liv åt att hjälpa andra i samma situation. Och att hjälpa myndigheter och företag att bli bättre på att bidra till ett inkluderande samhälle. Hör Charbels gripande historia, om hur han blev en företagare i integration – och vad du själv kan göra!

Starta Eget-Podden gör det enkelt att starta, driva och växa som entreprenör och företagare!

Kolla in Driva Eget med nyheter och inspiration www.driva-eget.se

Bli medlem i Driva Eget Premium och få tillgång till nyheter, kunskap, guider, mallar, kalkyler och som hjälper dig att lyckas med ditt företag.

Starta Eget-Podden ges ut av We are Business Nordic AB. Vi samlar och skapar världens bästa kunskap, verktyg, inspiration och nätverk inom företagande. Häng med!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör We are Business. Innehållet i podden är skapat av We are Business och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.