Helt seriöst med Pär & Fredrik

Helt seriöst med Pär & Fredrik

Pär Eriksson har precis lämnat jobbet som kommundirektör i Eskilstuna och är nybliven pensionär. I bagaget har han 40 yrkesverksamma år och två böcker om ledarskap. Lägg där till ett starkt intresse och engagemang för demokrati och folkbildning. Fredrik Pettersson är 30 år yngre än Pär och chef på ABF Sörmland. Han har ett förflutet som heltidspolitiker, redaktör och uppmärksammad opinionsbildare i frågor som rör antirasism och jämställdhet.

I podden Helt seriöst med Pär & Fredrik möter de inbjudna gäster för att föra öppna, lärande och ärliga samtal. Det kommer att kretsa kring frågor som berör samhälle, politik, idrott, ledarskap, jämställdhet och civilkurage. Det är samtal där människor får prata till punkt. Det är på riktigt, det är viktigt - det är helt seriöst. Podden produceras av ABF Sörmland.

Antal avsnitt: 2

Senaste avsnittet:

En podcast av: Helt seriöst med Pär & Fredrik

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Helt seriöst med Pär & Fredrik. Innehållet i podden är skapat av Helt seriöst med Pär & Fredrik och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Sparad till Mina favoriter!

Du hittar dina favoriter i menyn.