Idag ska vi prata hälsa. Och det med en av mina favoriter Lovisa ”Lofsan” Sandström som även gästade mig i avsnitt 25. Den period vi gemensamt varit igenom sedan dess med Coronapandemin har på många sätt förändrat hur många ser på träning. Förut kanske det mer handlade om att hålla sig fit och hålla nere vikten, medans många idag har insett att träning faktiskt är livsviktigt. Det stärker vårt immunförsvar och gör oss bättre skyddade samtidigt som det stärker oss i att få ihop vårt livspussel, som på många sätt blivit mer påtagligt när vi tvingats arbeta hemifrån. Nu har hon dessutom släppt en ny bok ”Allt du behöver veta om vikt: en bok om gener, känslor och beteenden”.

I veckans avsnitt pratar vi om vad Lovisa lärt sig från sina följare, vilka frågor som de oroar sig för eller tycker är viktiga. Vi pratar om förändringar som Lovisa själv har gjort, både i sin verksamhet och i familjen och på vilket sätt hon har förändrat sättet hon och familjen lever. Vi pratar om livet efter pandemin och vad hälsa egentligen är. VI pratar också om hur barnen påverkats och vad man kan göra för att hjälpa dem att lära sig ta eget ansvar och hur man sätter gränser. Vi pratar gröt, energidryck och proteinpulver och går igenom flera av era lyssnarfrågor.

Så det här är ett väldigt viktigt och roligt avsnitt som jag tycker ni ska lyssna på och dela med era vänner. För vi behöver uppdatera vår syn på vår hälsa och se till att ta makten över hälsan, både för oss själva men också för våra barn.

Gillar du den här podcasten så ber jag dig att prenumerera via den poddspelare du använder, ge podden ett bra betyg och tipsa gärna dina vänner.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johannes Cullberg. Innehållet i podden är skapat av Johannes Cullberg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.