Jag återbesöker en av föregångarna inom lågkolhydratkost: Dr Andreas Eendfeldt som är specialist i allmänmedicin och grundare av dietdoctor.com. Jag pratade med Andreas i avsnitt 28 som jag varmt kan rekommendera er att lyssna på efter att ni lyssnat på dagens avsnitt. Så idag går vi inte igenom så mycket bakgrund utan hoppar rätt in i den spännande utveckling som skett sedan jag träffade honom sist. Vi pratar om hur man hanterat pandemin som företag, men också hur man kunnat hjälpa personer att stärka sin hälsa genom att förbättra sin kost och gå ner i vikt. Vi går också igenom en rad av era lyssnarfrågor som jag väver in i samtalet och vi pratar om nya trender som högproteinkost och massor mer.


Andreas är en sjukt skarp och trevlig person som jag verkligen gillar att prata med. Jag hoppas och tror att vi kommer fortsätta dialogen eftersom vi delar syn på vad som behövs göras i samhället kring preventiv hälsa och sjukvård.


Gillar du den här podcasten så ber jag dig om tre saker:

  1. Prenumerera via den poddspelare du använder

  2. Ge podden ett bra betyg, det betyder massor för mig!

  3. Tipsa dina vänner. Ju fler som lyssnar desto större chans har vi att ta tillbaka makten över vår egen hälsa och även vara med och påverka planethälsan åt rätt håll.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johannes Cullberg. Innehållet i podden är skapat av Johannes Cullberg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.