Herbalistan Carmela Guida som driver Örtfabriken gästar i det här avsnittet Doulapodden. Vi pratar om hur örter kan stötta fertilitet och under postpartum. Men fokus ligger på hur örter kan stötta hormonell balans. Ett avsnitt för att finna inspiration och alternativa lösningar på hormonella problem, och mycket annat. Ni får bland annat höra om Munkpeppar, en mycket spännande ört. "Spännande" används för övrigt x antal gånger i avsnittet av entusiastiske Anna.

Carmela hittar ni på:@ortfabrikenwww.ortfabriken.se

 

Och titta här! Ett erbjudande från Carmela och Örtfabriken:Välkommen in i Örtfabrikens örtiga värld. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för inspiration eller följ på Instagram. Om du är nyfiken på våra örter så ber vi dig använda koden DOULA för fantastiska 20% under juni månad. Vi vill särskilt lyfta fram vår tinktur Happy Hormones. Carmelas faster har plockat Munkpeppar där den växer hos släkten i södra Italien. Just nu puttrar en tinktur hemma hos Carmela (det tar ca 4 veckor för en tinktur att bli redo). Endast i juni går det att köpa tinktur av Munkpeppar, 50ml. Mycket liten upplaga och mest för att det är roligt och då Carmela gör till sig själv. Hör av dig via [email protected] om du vill köpa en flaska.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Anna Bjelkefelt. Innehållet i podden är skapat av Anna Bjelkefelt och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.