Det finns en lista för allt. Från inköpslistor till att faktiskt stå på listan. Vi återvänder till våra personliga Topp 5-listor som spänner över ämnen som - Mest överskattade maträtter, Topp 5 champagner till Topp 5 gäster på krogen och Topp 5 anledningar att jobba inom restaurang!


Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Sveriges största restaurang-podd.


Fred, kärlek och Fernet!

Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens Frithiofsson


Köp HPR-merch på: Hantparestaurang.se

Stöd oss på Patreon: Hänt På Restaurang

Följ oss: FB Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hänt På AB. Innehållet i podden är skapat av Hänt På AB och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.