Hur mycket kostade en en flaska champagne på Café Opera 1985? Hur beställer man mat på lokala syltan i Polen? Och hur gör man egentligen när man vill betala sin nota och alla i servisen verkar befinna sig i en annan dimension? Allt det här och mycket mer i veckans avsnitt!

Tack alla ni som skickade in veckans historier: Jenny Singman Nyblom, Sara, Marie Karlsson, Mikaela Rosin Neumayer, Thomas Gedminas och Emma.

Glöm inte att trycka på följknappen i din podspelare och gå gärna in och diskutera veckans avsnitt på våra sociala medier och om du lyssnar via Spotify kan även delta i våra olika omröstningar. Fred, kärlek och Fernet.

Medverkande: Jesper Borgenstrand, Charlie Petrelius, Henrik Olsen, Jens Frithiofsson

Köp HPR-merch på: Hantparestaurang.se

Stöd oss på Patreon: Hänt På Restaurang

Följ oss: FB: Hänt På Restaurang / Insta: Restaurangliv / TikTok: Hänt På Restaurang

Musik:

Henrik Olsen - HPR Theme

Gyllene Tider - När Vi Två Blir En

The String-A-Longs - Wheels

Lynard Skynard - Sweet Home Alabama

Mariah Carey - I CAN'T LIVE IF LIVING IS WITHOUT

Maila in din egen historia till: jesper@hantparestaurang.se

Sponsor / Annonsering: sponsor@hantparestaurang.se

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hänt På AB. Innehållet i podden är skapat av Hänt På AB och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.