De nordiska advokatbyråerna går som tåget. Aldrig tidigare har man haft så mycket att göra och nya rekord står som spön i backen. Samtidigt har efterfrågan på jurister skjutit i höjden. Utmaningen för de affärsjuridiska byråerna handlar om personalbrist och eskalerande löneökningar vilket kan rita om byråernas affärsmodeller.

Analysföretaget Regis expertkonsult Ylva Gnosse förklarar vad de har kommit fram till i sin klientstudie och tillkännager vinnarna för Årets Advokatbyrå 2021. Vinnarna presenteras även på ett litet event på Berns i Stockholm den 13 januari. Då diskuteras även juridiska inköp med representanter från Vattenfall, Kinnevik och Investor.  

Årets Advokatbyrå är ett pris som Regi står bakom.

Affärsvärlden är partner i ett annat pris, som är Årets Bolagsjurist. Detta pris tillkännages senare i vår men nomineringsprocessen är redan igång. Nominera en kandidat på www.aretsbolagsjurist.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Monopol Media. Innehållet i podden är skapat av Monopol Media och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.