Two Watch Guys

Two Watch Guys

Denna dynamiska duo består av Yonsson och Sam. Tillsammans diskuterar de klockor utifrån nördiga detaljer och dagsaktuella branschnyheter.

Yonsson är en så kallad förståsigpåare, åsiktsmaskin, alternativt influencer. Han har ägt fler klockor än det finns träd i skogen och har tröttnat på lika många. Han gillar alltså klockor på en nivå som är på gränsen till galenskap vilket har medfört en hel del detaljkunskaper.

Sam har en förmåga att nörda ner sig i allt från surdeg och cyklar till miljöteknologi och har ett osunt behov av att förstå sig på hur saker fungerar och samverkar. Att Sam är på en raketsnabb resa ner i klockfördärvet råder det inga tvivel om.

Tillsammans blir de en klockren (pun intended) duo som balanserar varandra på ett näst intill ying/yang-vis. Att detta är en klockpod som passar bra för de redan inbitna råder det inga tvivel om. Du kan förvänta dig att lära dig detaljkunskaper samtidigt som åsikterna kommer flyga. Denna dynamiska duo lämnar ingen oberörd.

Antal avsnitt: 36

Senaste avsnittet:

En podcast av: Two Watch Guys

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Two Watch Guys. Innehållet i podden är skapat av Two Watch Guys och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Sparad till Mina favoriter!

Du hittar dina favoriter i menyn.