Solkarina Sinnligkunskap
Solkarina Sinnligkunskap

Solkarina Sinnligkunskap

Solkarina arbetar som esoteriskt medium och meditationslärare. Hon är Reiki-lärare, författare, kursledare och kroppsterapeut. Solkarina är en av de ledande lärarna i Sverige inom nyandlighet och har utbildat människor sedan 1993. Det är 100 tals människor i Sverige är utbildade av henne inom olika metoder för självkännedom. Hon har skrivit mer än 20 böcker om andlighet, medialitet och healing. Solkarina har produktutvecklat inte mindre än 9 olika självkännedoms-metoder samt skapat metoderna Nefertiti kosmisk healing®, MediReiki® och klassisk japansk Reiki.

.

www.solkarina.se

www.sannessens.se

.

Solkarina har en andlig portal där du kan få övningar, yoga, meditationer, inspiration för andlig utveckling och personlig utveckling.

.

Solkarina har en förmåga att se de olika dimensionella världarna och vi kan vara i dem alla samtidigt.

Med minnen från andra världar, tidigare liv och högre dimensioner delar hon på ett enkelt och självklart sätt med sig för människor att utvecklas.

Med lång erfarenhet av dimensionella möten och människor mitt i livet så delas filosofi, andlighet, new age och vanligt vardagsliv. Finns änglar? Vad kan vi lära oss av andra civilisationer och tidsåldrar?

Solkarina är en av de få som vågar ta ställning och träda fram. Hon är en historieberättare som ibland är före sin tid.

Solkarina Sinnligkunskap utbildar Reikiut-övare, terapeuter, medium, änglamedium, esoteriska rådgivare och i många självkännedoms-metoder.

Desto mer vi lär oss att se och förstå de olika dimensionerna desto mer hela kommer vi människor att känna oss säger Solkarina.

Solkarinas hemsida http://www.solkarina.se

Reiki-sidan http://www.reikitidningen.se

Instagram http://www.instagram.com/solkarina.se

Facebook https://www.facebook.com/Sinnligkunskap/

Youtube https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos

Reikipodden https://shows.acast.com/reikipodden

Dagliga meditationer med Solkarina https://play.acast.com/s/Daglig-vagledd-meditation-med-Solkarina

Antal avsnitt: 130

Senaste avsnittet:

En podcast av: Solkarina Sinnligkunskap

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Solkarina Sinnligkunskap. Innehållet i podden är skapat av Solkarina Sinnligkunskap och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.