Linnea Frank är fotograf och konstnär och säljer framgångsrikt utskrifter och posters av sina bilder online – samtidigt som hon via gallerier säljer konstnärliga verk i begränsad upplaga. Som bästsäljare på svenska posters-tjänsten Printler delar hon i detta avsnitt med sig av sina strategier och insikter.

I vackra och exotiska Kapstaden träffar vi Linnea Frank, fotografen som sålde allt och flyttade sin verksamhet till Sydafrika. Från att ha varit en framgångsrik kommersiell fotograf ägnar hon idag mer tid till sitt konstnärsskap.

Marknaden för fotokonst är stor och genom att komplettera med print- och distributionstjänster som har produktion över hela världen är det numera möjligt att lägga ut den delen av verksamheten på entreprenad. Allt som behövs är en webbutik på den egna webbplatsen eller ett konto hos en printtjänst. Hör mer om hur det funkar i detta matnyttiga avsnitt där Sara Arnald intervjuar Linnea Frank om livet som fotograf i Sydafrika!

Linneas bilder hittar du på https://www.linneafrankart.com, https://linneafrank.com och på Instagram https://www.instagram.com/linneafrankart

Denna podd är ett samarbete mellan Fotosidan och Svenska Fotografers Förbund.

Omslagsbild: Linnea Frank

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Fotosidan Poddradio. Innehållet i podden är skapat av Fotosidan Poddradio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.