Spännande möten

Många beklagar sig över att våra riksdagspolitiker aldrig har haft ett s k riktigt jobb. Helena Gellerman, Liberalerna, från Lerum bevisar motsatsen. Hon hoppade av ett högt chefsjobb på Volvo för att bli bilsäljare. Där la hon grunden till sin politiska karriär som tog henne från plats 20 på Folkpartiets lista i kommunalvalet 2006 hela vägen in till Riksdagen i senaste valet.

Vi pratar om vilka likheter bilförsäljning och skådespeleri har, om händelsen som hade kunnat radera ut hela familjen, att man faktiskt kan prata med Sverigedemokrater och hur extremt svårt det är att fatta bra beslut i en tid när utvecklingen av självkörande bilar och AI går extremt mycket fortare än riksdagsarbetet. Dessutom avslöjar hon sitt dreamteam om hon skulle bli stadsminister. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Gunnar Oesterreich. Innehållet i podden är skapat av Gunnar Oesterreich och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.