En av de saker vi aldrig lyckats förklara på ett bra sätt är vad politiker gör om dagarna. Utspelen i media är bara toppen på ett isberg av vad de gör, men likväl: vad gör man om man exempelvis är minister eller partiledare? Och hur gör man för att inte förlora sig själv?

Annie Lööf var tidigare partiledare för Centerpartiet och hennes självbiografi heter “Också Annie”, som en påminnelse om att det finns en person bakom ämbetet och uppdragen. Den ger samtidigt en insikt om hur det är att ha ämbetet och uppdragen, om vardagen som minister, vardagen som partiledare. Det är den vi är intresserade av, och det var därför vi bjöd in henne till podden, för att prata om just det.

“Perspektiv” är en podd från Vad Vi Vet, tjänsten som snabbt gör dig mer allmänbildad i aktuella ämnen. Skaffa ett gratiskonto på vadvivet.se

Programledare: Per Grankvist @pergrankvist Redaktör:  Sarah Berg. Klippning: Jens Back. Publicering: Sara Lundgren. Mixning: Stray Dog Studios.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Vad Vi Vet.. Innehållet i podden är skapat av Vad Vi Vet. och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.