Pelle Johansson, även kallad Kock-Pelle och ”Sveriges äldste tv-kock”, med över 200 tv-produktioner i ryggen är han den opretentiösa matlagaren med fötterna djupt förankrade i den skånska myllan. I över 15 år har han drivit husmanskost-etablissemanget Ulla Winbladh på Djurgården och idag driver han fisk- och skaldjursgrillen Stim tillsammans med Folke Hellegren. I det här avsnittet av Kockpodden pratar vi bland annat om den hårda jargongen och ledarskapet i restaurangköken, hur illa kan folk egentligen få behandlas och har det förbättrats?

Det här avsnittet spelades in under Årets Kock-finalen i Kungliga tennishallen.

Samtalsledare: Alf Tumble

Producerat av: 2AM

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör 2AM. Innehållet i podden är skapat av 2AM och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.