Veckansavsnitt gästas av NirvanRichter. Hanär arkitekten som började formge hållbara möbler i det egnaföretaget Norrgavel på 90-talet, när det inte var direkt hett attprata om ekologi och hållbarhet…I det här avsnittet guidar hanoss i hållbar inredning.

Varförbytte han egentligen namn? Hur lever han idag? Och hur klarar man avatt fortsätta driva företag när man gått igenom en livskris? Dethär är ett riktigt fullmatat avsnitt om mannen som vill bidra tillen hållbarare och miljösmartare värld på flera plan.

Fördig som är ny lyssnare– Passa på att lyssna på de andra 21 avsnitten där jag träffarpersoner i Skandinavien som arbetar inom inredning, design ellerarkitektur. Alla har de något gemensamt – De brinner för det dejobbar med vare sig det är konst, stolar, antikviteter, styling,arkitektur eller trädgårdsdesign. Finns på iTunes, Acast, Spotifyeller på inredningspodden.com

Följoss också på I[email protected]_podden och [email protected]! På inredningspodden.com kan du även skriva indig för att få nyhetsbrevet från Inredningspodden.

Inlägget Inredningspodden möter Nirvan Richter dök först upp på Inredningspodden.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Aller media | Acast. Innehållet i podden är skapat av Aller media | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.