Veckansgäster heter Kersti Bülow Sandin och Lars Bülow! De är två avSveriges främsta inredningsarkitekter och entreprenörer som arbetatsida vid sida under 40 år. De bestämde de sig för att genomföraen dröm de haft. Att öppna ett Designmöbelmuseum i Stockholm. Ochförra året öppnade museet med cirka 500 föremål frånsekelskiftet fram till idag i Frihamnen. Om det och om Kersti ochLars arbeten genom åren samtalar vi i veckans avsnitt.

Gågärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulanderså får du en notis när nästa avsnitt släpps. Jag sänderhela sommaren så att du under semestern varje onsdag kan höra ettnytt avsnitt. Gå gärna in och skriv ett omdöme eller enrecenssion så att flera hittar tillI just den här podden!

Påinredningspodden.comfinnsalla avsnittsamlade för olika sätt att lyssna t ex Spotify, iTunes eller Acast.Där kan du också lämna din mejladress för att få det förstanyhetsbrevet som mejlas ut innan sommaren!

Följäven Inredningspodden på Instagram, @inrednings_podden ochFacebook, @inredningspodd . Där kan du skicka meddelanden, önska gästersom du skulle vilja lyssna på eller se korta filmer från varjeavsnitt!

Inlägget Inredningspodden möter Kersti Bülow Sandin och Lars Bülow dök först upp på Inredningspodden.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Aller media | Acast. Innehållet i podden är skapat av Aller media | Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.