Edu orten

Edu orten

Har du saknat en plats där du känner att du kan lyssna på historier eller på människor vars erfarenheter liknar dina? Var det länge sen du kände att ”ey, det där är sant” och kunde relatera till någonting som ligger dig nära hjärtat, som du upplevt, som en person med förorts/eller utländsk bakgrund?

Se hit!

Edu Orten är en plattform som b.la. drivs genom podcastavsnitt, en videoserie(på Youtube), workshops och coachning av unga personer med förorts eller utländsk bakgrund.

Målet är att lyfta, uppmärksamma och skapa en representativ och verklighetsförankrad plattform för oss från socioekonomiskt utsatta områden(förorten/orten/trakten)eller med utländsk bakgrund.

En plats där vi håller kvar ett historieberättande, talar kring frågor och erfarenheter vi tycker är viktiga för oss, ocensurerat och vinklat till vår fördel. En plattform som skapats av oss, för oss #powertothepeople #educateorten #eduorten

Ni når oss genom: [email protected], men även genom våra sociala medier (Instagram, Facebook, Twitter)

Antal avsnitt: 43

Senaste avsnittet:

En podcast av: Edu orten

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Edu orten. Innehållet i podden är skapat av Edu orten och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.