Framtidens professionella liv

Framtidens professionella liv

Dela

Kompetensförsörjning är en utmaning i dagens organisationer. Det är det största hindret för tillväxt och många brottas med frågor som: - På vilket sätt kan vi rekrytera idag för att säkra våra framtid...

Visa mer

Kompetensförsörjning är en utmaning i dagens organisationer. Det är det största hindret för tillväxt och många brottas med frågor som: - På vilket sätt kan vi rekrytera idag för att säkra våra framtida kompensbehov? - Hur ska vi veta vad vi behöver för kompetenser när det hela tiden kommer nya? - Hur ska vi attrahera talanger när det inte längre räcker med generös kompensation? - Hur kan vi utveckla kulturen och medarbetare för att hålla jämna steg med omvärlden? - Hur ska vi organisera arbetet? - Och inte minst hur vill vi jobba i framtiden?

Brukar du också fundera på det? Eller känner du kanske att du borde? I så fall har du kommit rätt för det här är podden om Framtidens Professionella Liv! Du kan även följa #framtidensprofessionellaliv och @Hammer&Hanborg i sociala medier och du når oss på [email protected]. På hammerhanborg.se hittar du även den senaste versionen av boken Framtidens Professionella liv med tio perspektiv på hur vi kommer att jobba i framtiden. Den är fylld med statiskt från undersökningar, kommentarer från forskare, experter och företagsledare!

Podden produceras av Umami Produktion. hammerhanborg.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Framtidens professionella liv. Innehållet i podden är skapat av Framtidens professionella liv och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.