Robban Becirovic är en av den svenska undergroundscenens viktigaste personer i och med Close Up Magazine som fanns mellan åren 1991 och 2019. Men flera år innan det gjorde Robban närradio och arrangerade spelningar i Norrköping och var redan då en del av scenen. Det var också Robban som gav Magnus chansen att skriva i Close Up för ungefär 20 år sedan. 

Nu möts de båda i ett poddavsnitt där Robban ofiltrerat berättar om vägen till att starta en tidning via närradioprogram och konserter, om hur det var att driva tidningen under alla år, vad som varit svårast och roligast, om hur man skriver, vilka intervjuer som varit svårast att få till och om sorgen efter nedläggningen. Men det handlar också om stoltheten över vad han gjort och vad han gör idag. Ett avsnitt där cirklar sluts för både poddaren och poddgästen. 

---

Stöd Heavy Undergrounds insamling till Suicide Zeros arbete:https://egeninsamling.suicidezero.se/fundraisers/heavy-undergrounds-insamling-till-suicide-zero 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Heavy Underground. Innehållet i podden är skapat av Heavy Underground och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.