Babykaos
59. Jacqui om att föda hemma (del 2)
Avsnitt

59. Jacqui om att föda hemma (del 2)

ÄNTLIGEN var det dags för uppföljningen med Doulan Jacqui om när hon födde dottern Lumina hemma i sin trädgård utan personal. Men den som väntar på något gott (och kanske lite provocerande för vissa) kan aldrig vänta för länge Nu ska ni få höra hur det gick för hennes oassisterade förlossning utan mediciner, smärtstillande och personal.

Vi förstår att detta avsnitt kommer att beröra och provocera många där ute. Man kan tycka att det är dumt att utsätta mamman och barnet för riskerna att föda själv då det inte är ovanligt att det sker komplikationer som kräver professionell hjälp. Men vi får inte glömma att alla är olika och själva får välja hur de vill ha det i livet.

Vi är i alla fall väldigt glada att vi fick träffa Jacquie och höra hennes fantastiska berättelse om hur deras dotter Lumina kom till världen. Stor tack till Jaquie som även kapslade in Jennifers moderkaka!

Dela gärna med er av era känslor och tankar kring att föda hemma på instagram, tagga oss med @babykaospodcast #babykaos eller kommentera under avsnittsbilden där. Vi älskar att höra era åsikter!

*Bild av fotografen @tinnadoula  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Julia Anjou / Poetic Media AB. Innehållet i podden är skapat av Julia Anjou / Poetic Media AB och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.