Tennisvänner - Podd om tennis som inspirerar ditt spel

Tennisvänner - Podd om tennis som inspirerar ditt spel

Dela

Vi utforskar den roligaste sporten i världen och servar en podd om tennis som inspirerar ditt spel.

Törstar du efter handfasta tips och erfarenheter att känna...

Visa mer

Vi utforskar den roligaste sporten i världen och servar en podd om tennis som inspirerar ditt spel.

Törstar du efter handfasta tips och erfarenheter att känna igen dig i? Vill du dessutom dra på smilbanden och kanske till och med le hela vägen ut på banan, då har vi något gemensamt! Följ med oss genom våra avsnitt där vi utforskar höga och låga bollar av underhållande tennisinspiration för ditt eget spel.

Omdömen: "Älskar denna podd, så opretentiös och fulladdad med energi" / "Lyssnade och bara log" / "Superhärlig podd som gör att man vill boka en bana direkt" / "Podden är helkul, ni sätter ord på allas våra tennisvåndor" / "Det ni sa i ett tidigare avsnitt har blivit mitt mantra" / "Älskart! / Grymt inspirerande och roliga samtal om den roligaste sporten i världen".

Bakom podden står vi, Helena och Ulrika, två barndomsvänner som plötsligt, halvlek i livet och av en slump började spela tennis. Det sa klick – tenniskänslan, tennismiljön, tenniskläderna, tennisutrustningen, tennisresorna, och tennishändelserna. Vi fastnade för allt med sporten. Vi utger oss inte för att kunna mer än andra. Vi vill bara dela glädje, utmaningar, lust, funderingar, våndor, ja alla tankar och känslor som rör sig i en fritidspelares huvud och kropp. Från lyckorus till ”kasta-racket-moments”.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Helena & Ulrika. Innehållet i podden är skapat av Helena & Ulrika och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.