I detta avsnitt av Techrekpodden träffar vi Sanna Fridell från Tobii, där hon är Head of Talent & Employer Branding. Sanna delar med sig av sin övergång från sälj till TA och ger en inblick i vilka Tobii, en pionjär inom eye-tracking teknologi, är.

Vi djupdyker även i Tobiis rekryteringsstrategier, där Sanna förklarar vikten av att ha rätt verktyg, system och processer för att stödja både ledare och team. Hon beskriver hur de hanterar strategic workflow planning för att identifiera framtida kompetensbehov, och hur de mäter nyckeltal som time to fill och time to hire.

Sanna betonar vikten av effektiva rekryteringsprocesser och hur de anpassar sig för framtiden med innovativa verktyg och metoder.

Är ditt företag i behov av IT-rekrytering, eller vill du tipsa om en gäst? Hör av dig till cj@ants.se eller läs mer om hur vi arbetar på ants.se  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ants Tech Recruiters. Innehållet i podden är skapat av Ants Tech Recruiters och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.