I detta avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Emilia Waldenvik, Chief Human Resource Officer på IAR i Uppsala. Emilia delar med sig av sin HR-resa och ger oss en inblick i IAR, en ledande aktör inom säker mjukvaruutveckling för inbyggda system.

Emilia berättar hur hon hamnade på IAR och vi djupar i företagets syn på att medarbetarna är deras viktigaste resurs. Från medarbetarundersökningar, performance reviews till compensations reviews, berättar hon hur denna filosofi praktiseras och hur valet av HR-system stödjer deras strategi. Avslutningsvis pratar vi om IARs rekryteringsprocess, strategier och hur IAR sticker ut som en attraktiv arbetsgivare för att locka nya medarbetare. Lyssna på avsnittet för att upptäcka Emilia Waldenviks perspektiv på HR, ledarskap och innovation inom en internationell techorganisation.

Är ditt företag i behov av IT-rekrytering, eller vill du tipsa om en gäst? Hör av dig till cj@ants.se eller läs mer om hur vi arbetar på ants.se  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ants Tech Recruiters. Innehållet i podden är skapat av Ants Tech Recruiters och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.