I det senaste avsnittet av Techrekpodden välkomnar vi Åse Holmberg, en erfaren styrelsemedlem och investerare, med en bakgrund som tidigare VD för cybersäkerhetsbolaget Sentor och nordiskt ansvarig för säkerhetserbjudandet på Accenture. I avsnittet pratar vi mycket kring olika typer av förvärv och Åse lyfter båda sidorna av förvärvsprocessen - köpare och den som blir uppköpt.

Ett förvärv kan innebära stora förändringar så därför djupdyker i teman kring ledarskap, speciellt utmaningarna och strategierna för att leda genom förändring. Säkerhet är ett annat viktigt tema i vårt samtal. Där Åse ger sin syn på vart säkerhetsområdet är på väg.

Lyssna på avsnittet för att få en fördjupad förståelse för ledarskap under förändring, insikter i förvärvsprocessen och en uppdatering om säkerhetsområdet.

Är ditt företag i behov av IT-rekrytering, eller vill du tipsa om en gäst? Hör av dig till cj@ants.se eller läs mer om hur vi arbetar på ants.se  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ants Tech Recruiters. Innehållet i podden är skapat av Ants Tech Recruiters och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.