Det hundrafyrtioåttonde avsnittet av ”Maratonlabbet - en podcast om löpning” handlar om hur man skapar nya vanor. Ett kärt ämne i början av ett nytt år när många har bestämt sig för att börja med exempelvis styrketräning, rehab, backträning eller rörlighet. Men hur gör man egentligen för att de nya aktiviteterna ska fästa i vardagen? Den mentala coachen Kjell Enhager delar med sig av sina bästa tips och slår också ett slag för mental träning. Kjell har tidigare jobbat med stora namn som Annika Sörenstam och Nick Faldo.

Erik och Johan är laddade för en ny säsong, både löp- och poddmässigt. De berättar om hur de har tränat i januari och så avslöjar de sina nya mål för 2023.

Följ Maratonlabbet under den sjätte säsongen för att lära er mer om löpning och för att se om Johan och Erik klarar sina hårda mål på 10 kilometer, halvmaraton, maraton och ultralöpning.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johan och Erik. Innehållet i podden är skapat av Johan och Erik och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.