Dalarnas Stolthet
Avsnitt

"Jag tycker nog att vi skulle ha kunnat vara ännu högre upp i tabellen"

I veckans avsnitt av Dalarnas Stolthet, Siljan News podcast om livet i och kring Leksands IF, gästas Mats Ingels och Rasmus Näsman av Tomas Forslund och Martin Karlsson. Martin Karlsson har spelat länge i den blåvita tröjan och varit med om alldeles för många kvalspel. Nu är han framme vid sitt första SM-slutspel, något han ser mycket fram emot.

”Det här skall bli kul. Det har funnits lag i den här föreningen genom åren som inför en match tänkt att om vi tar en poäng ikväll så är det en ren bonus. Så är det inte i år. I år kliver vi in på isen för att vinna och det spelar ingen roll vilka som står på andra sidan” berättar Martin.

Om den slutliga tabellplaceringen säger han.

”Jag tycker nog att vi skulle ha kunnat vara ännu högre upp”.

En av Leksands IF:s många spelare som har upplevt SM-slutspel är Tomas Forslund som också gästar veckans avsnitt.

”Det jag minns bäst är nog finalerna mot Djurgården 1989. Vi skulle spela i Globen för första gången och åkte ner till Stockholm dagen innan och laddade upp med att gå på Melodifestivalen och efteråt gick vi på McDonald´s, så var det på den tiden”.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Siljan News. Innehållet i podden är skapat av Siljan News och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.