Högkänslighetspodden

Högkänslighetspodden

Dela

Detta är en podcast för dig som är högkänslig och längtar efter konkreta verktyg och effektiva metoder att (an)vända din sensitiva begåvning till din fördel och se den som en gåva istället för ett hin...

Visa mer

Detta är en podcast för dig som är högkänslig och längtar efter konkreta verktyg och effektiva metoder att (an)vända din sensitiva begåvning till din fördel och se den som en gåva istället för ett hinder. Olika teman och frågeställningar i varje avsnitt. Med Malin Sandell Berggrensson & Ina Elverljung, högkänsliga terapeuter och entreprenörer med fokus på den högkänsliga människan som en gåva till den här världen. Malin & Ina har sedan 2010 utvecklat flera unika metoder att arbeta med högkänsliga på djupet. De hoppar över kallpratet, tar klienten direkt till kärnan och låter hen utforska livet ur helt nya synvinklar. Deras vägledning brukar beskrivas som intuitiv, träffsäker, tillåtande och konkret. Sedan 2010 driver de företaget Högkänslighet Sverige med retreat, kurser och utbildningar för högkänsliga online och på Österlen.KONTAKTA HÖGKÄNSLGHET SVERIGEInstragram: @hogkanslighetsverigeMejl: [email protected]: 0736-84 17 97 (Ina)Hemsida: högkänslighet.seKONTAKTA MALINInstagram: @malinpaosterlenMejl: malinpaosterl[email protected]: Malin på Österlen - finns där poddar finns!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Högkänslighet Sverige AB. Innehållet i podden är skapat av Högkänslighet Sverige AB och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.