Raw Clarity Radio
Raw Clarity Radio

Raw Clarity Radio

Raw Clarity Radio är en modern spirituell podd för den medvetna lyssnaren. Livscoacherna och programledarna Filippa Svensson och Jimmy Tjärnlund guidar dig till att börja din inre resan, rensa blockeringar och rädslor, samt manifestera ett liv med mer glädje, trygghet och framförallt kärlek. Varje avsnitt öppnar dörren till ett nytt ämne från relationer till karriär, mening till pengar, meditation till attraktionslagen.

Lyssnarna får med sig enkla verktyg som kan appliceras i vardagen. Filippa och Jimmy delar även med sig av egna erfarenheter, förklaringar, berättelser och tips. Att leva ett spirituellt liv handlar inte bara om att hoppa på ett yogapass någon gång i veckan (även om vi alla älskar savasana) utan det innebär att börja göra medvetna val varje dag. Det krävs action steps från dig. Raw Clarity Radio är en serier av konversationer som hjälper dig ge mer plats till din kraft, kreativitet och mening med livet. Är det inte dags att börja se möjligheterna istället för motgångarna?

Antal avsnitt: 34

Senaste avsnittet:

En podcast av: Filippa Tjärnlund och Jimmy Tjärnlund

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Filippa Tjärnlund och Jimmy Tjärnlund. Innehållet i podden är skapat av Filippa Tjärnlund och Jimmy Tjärnlund och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.