Wow!

Den här gästen har jag försökt att få med ett tag och äntligen kan jag  säga att Jonathan Ljungqvist gästar podden. Jonathan är en häftig person som har hunnit göra mycket i livet som jag uppskattar och beundrar.

Han är en retorik coach som hjälper individer och företag med  presentationer, säljteknik, och  ledarskap. Han har bland annat jobbat med Alexander Pärleros framgånspodden, Andra Farhad börshajen och Aron Andersson äventyraren. Jonathan är utbildad av den store kommunikatören David JP Phillips. Han har tidigare varit äventyrare och har cyklat till Tanzania från Sverige och paddlat från Sverige till svart havet. Sist men inte minst har han varit militär och är utbildad jägarsoldat.

I det här avsnittet pratar vi om Jonathans resa från att vara  äventyrare, till lärdomar av att jobba som guide i Kilimanjaro och lärare i Tanzania, till att bli utbildad av David JP Phillips. Hur Jonathan jobbar mentalt med priming. Vi pratar om hur man kan bli en talare och coach, Jonathan delar hur han har lyckats som coach och  talare. Det är första gången i podden som jag blir utmanad och får öva i  skarpt läge.. för att få reda på vad jag blir utmanad i gå in och  lyssna på podden. Utan vidare introduktion här är Jonathan Ljungqvist.

Länk för att gå Jonathans kurs gör din första miljon som talare eller coach https://www.jonathanljungqvist.com/saljsida-12-aug-onlinekurs?fbclid=IwAR0lF7YVSrTlG74ciZtMJq9MRC-fuhNmKa6qmRUiayrHpwyXrWvsk-hpJio

Länk på youtube för att se om kursen https://www.youtube.com/watch?v=vQGC2wnMaHw

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kim Schoultz. Innehållet i podden är skapat av Kim Schoultz och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.