I det här avsnittet så har jag med mig Eric Skopal som har som mål att vara ekonomisk oberoende år 2024. Han och hans fru har haft en dröm att komma ur ekorrhjulet och inte jobba till 67 år med 8-17 jobb. Deras dröm är att bygga en pengamaskin som man kan leva på. Där dem vill kunna ha frihet att  bestämma över sin egen tid, när dem vill jobba och hur mycket dem vill  jobba samt att fokusera på drömmar, egna företag, passioner, resor, hälsa och träning osv. Eric har skrivit boken ”Hur mycket pengar behöver  man egentligen” Han lyckades att skriva boken genom att ha  pengamaskin och ta tjänstledigt från jobbet i 6 månader. Han har även en blogg som heter bliekonomisktoberoende.se

Vi pratar om Erics resa och hur han kom in på att han ville bli ekonomiskt oberoende. Hur man kan bygga en pengamaskin och vad man ska tänka på för att lyckas i sitt sparande. Vi pratar om Eriks syn på pengar, lycka och frihet. Vi kommer in på hur vi människor kan följa våra drömmar samt skapa frihet i livet.

Det här är ett intressant samtal som handlar hur man genom en pengamaskin kan skapa sig livet man vill ha samt om personlig utveckling!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kim Schoultz. Innehållet i podden är skapat av Kim Schoultz och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.