I det här avsnittet har jag med mig Sanna Letzén som är matchmaker och jobbar på LeMarc Thomas matchmaking. Sanna har en master utbildning inom ekonomi och politisk forskning, men när hon skaffade familj insåg hon sin passion för relationer och att hjälpa människor med kärlek. Letar du efter kärleken så kan du gå med kostnadsfritt i LeMarc Thomas dejting nätverk. Hör av  er på dm på Sannaletzen Instagram för att gå med.

I det här avsnittet pratar vi om hur du kan få bättre och långvarigare relationer. Om hur relationen till sig själv påverkar relationer till andra. Vad man ska tänka på när man börjar att dejta. Hur Lemarc Thomas  Matchmaking hjälper personer att hitta kärleken. Hur Sannas morgon ser ut med meditation och hur hon hanterar tuffa moment och tankar under  dagen. Hur hon genom sitt moderskap har lärt sig att lyssna mer på sig själv och våga följa sina passioner. Vi pratar också om hur samhället trycker in oss i individualismen fast vi är skapande att hjälpa och leva i grupp. Sanna berättar om sin relation till döden och om hennes pappas bortgång ganska nyligen.

Det här blev ett intressant och lärorikt avsnitt. 

Hör gärna av er med feedback och vad ni tar med er från samtalet!  

@Sannaletzen 

@Kimschoultz

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kim Schoultz. Innehållet i podden är skapat av Kim Schoultz och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.