RePublikPodden

RePublikPodden

Dela

RePublik – Audience Sweden är ett svenskt centrum för publikutveckling. Vi arbetar för att fler ska ha en plats i det offentliga kulturlivet. Vi tror att det är avgörande för ett kreativt och socialt ...

Visa mer

RePublik – Audience Sweden är ett svenskt centrum för publikutveckling. Vi arbetar för att fler ska ha en plats i det offentliga kulturlivet. Vi tror att det är avgörande för ett kreativt och socialt hållbart samhälle. RePublik samverkar med aktörer som tar mångfald och publik som utgångspunkt för sin verksamhetsutveckling. Förändring kräver engagerat ledarskap. Därför är vårt huvudfokus utveckling av kulturlivets ledare och organisationer. Vi arbetar med omvärldsbevakning, kunskapsdelning och fortbildning med fokus på det vidgade deltagandets praktik. Vi arbetar genom nätverk, regionalt och nationellt, i Norden och i Europa.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör RePublikPodden. Innehållet i podden är skapat av RePublikPodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.