VM Play-Off

VM Play-Off

- Det här är det 1:a avsnittet av VM Playoff Podden, där vi snackar upp damlandslagets VM Playoff Sverige vs Makedonien i Ystad Arena den 13’e juni. Det kommer att bli fyra avsnitt som sänds med 20 dagars mellanrum, 70 dagar, 50, 30 och 10 före den här landskampen.

- I dagens avsnitt möter du programledaren Jörgen Hansson och gästerna Michelle Seifert och Jonna Jellbring.

- De diskuterar flera positioner i damlandslaget den här gången. Det blir snack om målvakter, högernior och vänstersexor samt filmklipp på Johanna Bundsen, Olivia Mellegård och Ida Odén. I nästa avsnitt kikar man på de andra positionerna i Damlandslaget.

- Programledaren Jörgen Hansson testar om Michelle och Jonna är vakna. Kommer de att reagera på att Jörgen säger ”Eller hur” mer än 15 gånger? Jörgen berättar om hur en schimpans valt hans klädsel.

- Gästen Michelle Seifert som spelat 7 år i Elitserien (i H65 Höör och i Team Eslövs IK) och med Lugi, berättar om sig själv. Hon tycker även till när det gäller uttagningarna till damlandslaget för kommande VM Playoff i Ystad och har ett tips ”från coach till coach” till förbundskapten Henrik Signell.

- Den andra gästen Jonna Jellbring, som är nybliven guldhjältinna i YIF Handboll, har spelat med Lundagård i Allsvenskan och tränat med LUGI. Hon intervjuas och håller på att glömma sin pojkvän när hon berättar om sin familj. Men alla lär komma ihåg pojkvännens namn efter det här avsnittet.

- I kommande avsnitt kommer du bland annat att möta några av landslagsspelarna, någon ungdomsspelare som har idoler i damlandslaget och så kommer vi att få se Michelle och Jonna att fortsätta att tycka till.

- Ansvarig utgivare är Ystads IF Handboll. Matchbilder i inslaget kommer från SHE-ligan.

- Biljetter till VM Playoff hittar du på handboll.ebiljett.nu/Home/Tickets/23/false

Antal avsnitt: 3

Senaste avsnittet:

En podcast av: Ystad IF Handboll

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ystad IF Handboll. Innehållet i podden är skapat av Ystad IF Handboll och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.