En Förlorad Sak

En Förlorad Sak

**STÖD OSS PÅ PATREON** https://www.patreon.com/enforloradsak

En Förlorad Sak är en vänsterpodcast som försöker vara lite bättre, lite noggrannare och ge människor lite större inflytelseförmåga i sina liv.

Vi är en podcast som försöker rädda vänstern från att skjuta sig själv i foten och bana väg för dess egna undergång. Podden drivs av en före detta libertarian som konverterade till Marxism och en ärkekonservativ kommunistkatolik som kom till konservatismen från vänstern. Vi pratar med alla så länge de har något intressant att säga, oavsett ideologisk inriktning, och försöker så gott vi kan med att hålla god ton och uppmuntra till intellektuellt stimulerande samtal utan att ge avkall på vänsterns traditionella värderingar.

Vårt projekt går mycket längre än att bara podda. Vi vill också fylla ett utbildande syfte i att lära ut bland annat svensk arbetarrörelsehistoria och marxistisk ekonomisk teori. Vi tror benhårt på att det är från folket självt som samhällsomvälvande projekt kommer. Därför vill vi ge dig mer kunskap, och därmed makt, att påverka ditt eget liv.

Antal avsnitt: 2

Senaste avsnittet:

En podcast av: En Förlorad Sak

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör En Förlorad Sak. Innehållet i podden är skapat av En Förlorad Sak och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.