Bättre med åren

Bättre med åren

Dela

"Bättre med åren" vill inspirera till livslång träning. Det traditionella åldersbegreppet har satts i rejäl gungning. Allt fler studier visar nämligen att skillnaden mellan antalet levnadsår oc...

Visa mer

"Bättre med åren" vill inspirera till livslång träning. Det traditionella åldersbegreppet har satts i rejäl gungning. Allt fler studier visar nämligen att skillnaden mellan antalet levnadsår och vår ”verkliga” ålder kan variera mycket mer än vi tidigare trott. Exempelvis kan vältränade 80-åringar inte bara vara friskare utan också starkare, piggare och mer välmående än otränade 30-åringar! Genom en fysiskt aktiv livsstil går den biologiska klockan långsammare och vi kan helt enkelt hålla oss yngre längre upp i åren. "Bättre med åren" ger motivation till en aktiv livsstil, där träning är en utgör grunden för ett långt, friskt och roligt liv. Motivation är en förutsättning för att ta oss dit vi vill och en stark drivkraft i detta sammanhang är att inspireras av andra. I Bättre med årens podradio söker jag i en intervjuserie upp intressanta människor som finns mitt ibland oss, och som var och en på sitt sätt ger inspiration till en aktiv livsstil. Så varsågoda att ladda ner eller lyssna direkt till deras berättelser.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Stefan Wendt. Innehållet i podden är skapat av Stefan Wendt och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.