Reimagine Technology
Reimagine Technology

Reimagine Technology

Välkommen till Reimagine Technology - en podd som främst fokuserar på CIO:ers- och IT ledarnas respektive roller.

I varje avsnitt får du möta en ledare på någon av Sveriges ledande bolag och höra om hur de axlar sin roll. Våra gäster ger oss en unik inblick i både deras deras verksamhets- och branschutmaningar.

Lär känna Sveriges främsta CIO:er och IT ledare tillsammans med oss och lyssna på vad de gör för att driva IT och affär framåt.

Reimagine Technology grundades av våra skarpa konsulter på Sofigate – The Business Technology Company.

Värd för podden är Björn Olofsson VD på Sofigate Sverige.

Björn har 25 års erfarenhet inom IT och Management Consulting från Accenture, Acando och Business Sweden. Han har en inriktning mot digitalisering, internationalisering, affärsutveckling och standardplattformar som SAP, Oracle och Microsoft.

Branschfokus ligger inom IT/Telekom, Läkemedel/Medicinteknik, Retail och Serviceorganisationer. Björn har en bred internationell erfarenhet efter flera år i USA, England, Mellanöstern och Europa.

Är du CIO eller IT ledare själv och vill träffa oss på Reimagine Technology? Eller har du frågor om podden? Var snäll och kontakta oss via vår hemsida så återkopplar vi till dig så snart som möjligt!

Antal avsnitt: 56

Senaste avsnittet:

En podcast av: Sofigate

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sofigate. Innehållet i podden är skapat av Sofigate och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.