[REKLAM]

LYSSNA PÅ BONUSAVSNITTET HÄR: www.patreon.com/spoktimmen

”Jag skulle vilja berätta min historia. Jag är en bra människa emellanåt? Jag har alltid velat vara omtyckt. Jag har varit gift och skild, med barn. Jag ville egentligen inte gifta mig, men det hände. Jag har läst er tidning och gillar den mycket. Jag har alltid velat bli uppmärksammad, vara med i radio, synas på förstasidor etc. Så jag har påbörjat något som jag nu inte vet hur jag ska avsluta.” Det här är början på ett brev som 1994 kommer in till en lokaltidning i Oregon, USA. I brevet, som enbart är undertecknat med en smiley, erkänner avsändaren fem mord på fem kvinnor i olika delstater i landet. Det hela avskrivs dock som ett skämt och det är först ett år senare som polisen inser att de har att göra med en seriemördare.

 

Kalifornien, 1970-talet. Åtta mördade flickor och kvinnor på bara några år. Invånarna är i skräck och polisen jobbar febrilt för att hitta seriemördaren. Men så bara slutar det. Seriemördaren tycks helt ha gått upp i rök och så här 50 år senare så vet vi fortfarande inte vem han var. Men nya detaljer som 2024 avslöjas i en dokumentär har fått polisen att återigen öppna upp fallet och frågan är om de är rätt man på spåren?

Fall: The Happy Face Killer & The Santa Rosa Hitchhiker Murders

Kontakt

Instagram:

@spoktimmen

@linnek

Facebook:

Spöktimmen

Mail:

[email protected]

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Ek & Borg Productions. Innehållet i podden är skapat av Ek & Borg Productions och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.