Insidan

Insidan

Insidan är en kristen ungdomstidning som vill leda ungdomar till Jesus, vara en hjälp till att växa i tro på honom och inspirera till att följa honom i vardagen.

Tidningen är full av god bibelundervisning, spännande reportage, artiklar om relevanta och viktiga ämnen utifrån Bibeln och det kristna livet, svåra frågor, intressanta intervjuer, bok- och musiktips, andakter m.m. Allt med fokus på ungdomar.

Först och främst är Insidan en tidning som kommer ut med åtta nummer per år. Som papperstidning är Insidan bäst – börja prenumerera du också! Samtidigt finns artiklarna här på Soundcloud och på Insidan.net för det ska finnas ännu fler möjligheter att ta del av innehållet.

Insidan ges ut av ELU (Evangelisk Luthersk Mission – Ungdom, http://elungdom.se) men riktar sig till alla! Både till de som är kristna i alla olika kyrkor och samfund, och till de som är nyfikna på Gud eller kanske aldrig har funderat på detta med tro. Insidan är värd att lyssna på för alla!

Läs mer om oss på http://insidan.net

Antal avsnitt: 394

Senaste avsnittet:

En podcast av: Insidan

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Insidan. Innehållet i podden är skapat av Insidan och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.