Anna Fernholm, vetenskapsjournalist och doktor i medicinsk bioteknik, har skrivit flera böcker där hon fördjupat sig i sockrets och de snabba kolhydraternas påverkan på hälsan och hur du kan få barn att äta riktig mat. Nu vill hon med sin nya bok ”Stora boken om barn och mat”, som kom ut tidigare i år, lyfta betydelsen av ren, naturlig, näringsrik och oprocessad mat. Intervjun har tre övergripande teman som också följer hennes intresseområden: - Den påverkan socker och processad mat har på kroppen - Forskning om kost och hälsa och vad som skulle behövas på detta område. - Och slutligen barn och allergier Värd i detta avsnitt: Anna-Maria Norman Ann Fernholms hemsida: http://annfernholm.se/ Ann Fernholms senaste bok: https://www.bokus.com/bok/9789174248166/stora-boken-om-barn-och-mat/

Mer från oss: 

Vi uppskattar verkligen om du tar dig tid att recensera "Paleotekets podcast" på

Apple Podcast eller Spotify.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Karl Hultén och Anna-Maria Norman. Innehållet i podden är skapat av Karl Hultén och Anna-Maria Norman och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.