Charlotte är kostrådgivare, yogalärare, författare och hälsoföreläsare. Henrik är författare och vetenskapsjournalist med intresse för hälsa, medicin, livsmedel, åldrande och sjukvård. 

 

Tillsammans har de skrivit boken Den goda maten där de bland annat besöker den hemliga blå zonen Cilento i Italien som har ovanligt många invånare runt 100 år. Här får vi lära oss mer om hur medelhavskost och rätt livsstil kan vara nyckeln till ett friskt åldrande. 

I avsnittet pratar de om detta spännande ämne och kommer med en rad olika tips om hur vi kan leva längre och må bra. Och vad kan inte vara ett mer passade avsnitt så här i början av året då vi är många som inspireras till att skapa nya vanor. 

 

Vill du köpa boken Den goda maten: https://www.bokus.com/bok/9789189585591/den-goda-maten-medelhavets-smaker-livsstil-hemligheten-bakom-friskt-aldrande/?gclid=EAIaIQobChMI-MeUnrXBgwMVhRqiAx3eyQYKEAQYASABEgJZW_D_BwE

Vill du komma i kontakt med Charlotte Fredriksson: 

Vill du komma i kontakt med Henrik Ennart: 

 

Och vill du komma i kontakt med mig Caroline: carolinenorbelie.com 

Instagram: carolinenorbeliecoaching

Linkedin CAROLINE NORBELIE 

 

Söker du en klippare: daniel@lejon.se

Sprid podden till dem som behöver. Eller lämna en recension i appen du lyssnar ifrån. Gå in på avsnittet och skrolla ned. Jag blir mer en tacksam!! 

Caroline 

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Caroline Norbelie. Innehållet i podden är skapat av Caroline Norbelie och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.