Det är Prestationsprinsen, från de uppskattade berättelserna från bloggen Prestationsprinsen, som tagit steget från skärm till bok.

Boken heter Prestationsprinsen, för alla som möter barn och unga om tänker, känner och gör annorlunda.

Den är indelad i åtta kategorier t.ex. Övermäktigt, Nära & kära och Skola. Totalt är det ett 40-tal små berättelser, fiktiva, men hämtade ut verkligheten, som kan läsas i vilken ordning som helst. Aggie hoppas att de ska ge igenkänning och en och annan aha-upplevelse. Boken vänder sig till närstående och alla som i sitt yrke möter barn och unga. Vill du läsa mer om boken hittar du det på prestationsprinsen.se

Du kan köpa boken här: https://docs.google.com/forms/d/1pq1g2v-phDLQPN5e0AIJ2ynAwmTDD5Ah2XID6kucf68/viewform?edit_requested=true

(då går en del av försäljningen till den ideella föreningen Prestationsprinsen & vänner), i nätbokhandeln eller kanske kan din lokala bokhandlare ta hem den.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör AnnKatrin Noreliusson. Innehållet i podden är skapat av AnnKatrin Noreliusson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.