"Jag drivs jättemycket av pengar"

Varje måndag under 12 veckor träffar Johannes ledare och entreprenörer för att lära oss mer om vilka dom är, varför dom gör vad dom gör och vad vi kan lära oss av deras kunskap, utmaningar och framgångar.

🎙️ I veckans måndagsavsnitt gästas podden av Daniel Djurdjevic som är en av grundarna till CHIMI som tagit världen med storm från sina första färglada solglasögon sålda ur en källare - till att växa som internationellt fashion-brand buret av bland andra Beyoncé och Zlatan. 

Samtalet handlar om miljarder som drivkraft, hur han hanterar motgångar och vilka tips han har till någon som vill lyckas med e-handel idag.

👉 Kom ihåg att prenumerera på podden för att få notiser om nya avsnitt.

Mer från Johannes:

🖥 Lär dig stärka din självkänsla

📚 Böcker

🎧 Ljudböcker

Johannes Hansen är känd för sin osvenska rakhet och provocerande kärlek i sin roll som mental PT. Under drygt ett decennium har flera av Sveriges snabbast växande bolag och några av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv anlitat honom för att växa som ledare och människor. Han är författare till fyra böcker.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johannes Hansen. Innehållet i podden är skapat av Johannes Hansen och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.