🤔 Behöver du bryta gamla mönster?

I det här avsnittet utforskar Johannes konsten att identifiera och förändra de beteendemönster vi bär med oss från barndomen. Upptäck strategier för att skapa hälsosammare relationer som vuxen.

💔 Hur hanterar du känslor från tidigare relationer?

Lär dig om vikten av individuell och gemensam reflektion i relationer. Lär dig vikten av extern hjälp och terapi för att navigera genom känslomässiga utmaningar och bygga en starkare framtid tillsammans. 

👉 För daglig inspiration, reflektion och mentala verktyg kom ihåg att prenumerera på podden för att få notiser om nya avsnitt.

Mer från Johannes:

🖥 Lär dig stärka din självkänsla

📚 Böcker

🎧 Ljudböcker

Johannes Hansen är känd för sin osvenska rakhet och provocerande kärlek i sin roll som mental PT. Under drygt ett decennium har flera av Sveriges snabbast växande bolag och några av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv anlitat honom för att växa som ledare och människor. Han är författare till fyra böcker.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johannes Hansen. Innehållet i podden är skapat av Johannes Hansen och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.