Perfektionism är en känsla och ett förhållningssätt som oftast som drar ner oss. Helt orimliga krav och absurda löften till dig själv, som en snara runt halsen som maniskt håller dig borta från att leva, njuta och må bra.

 

Den perfekta fasaden är en outtröttlig jakt som tvingar oss framåt längs en väg fylld av stress, ångest och en aldrig sinande känsla av att inte räcka till.

 

Det här avsnittet är till dig, som kämpar med perfektionism.

👉 För daglig inspiration, reflektion och mentala verktyg kom ihåg att prenumerera på podden för att få notiser om nya avsnitt.

Mer från Johannes:

🖥 Lär dig stärka din självkänsla

📚 Böcker

🎧 Ljudböcker

Johannes Hansen är känd för sin osvenska rakhet och provocerande kärlek i sin roll som mental PT. Under drygt ett decennium har flera av Sveriges snabbast växande bolag och några av våra största stjärnor inom sport, musik och näringsliv anlitat honom för att växa som ledare och människor. Han är författare till fyra böcker.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johannes Hansen. Innehållet i podden är skapat av Johannes Hansen och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.