Sälj & Kommunikationspodden
Sälj & Kommunikationspodden

Sälj & Kommunikationspodden

Nytt avsnitt varje vecka! Vill du skratta samtidigt som du lär dig något? Då har du hittat rätt!

Vi riktar oss främst till dig som är: säljare, kommunikatör, ledare, chef, egen företagare, entreprenör, coach, föreläsare eller en medarbetare som ger service!

Du skall lyssna på oss för att få INSPIRATION, INSIKT, PERSPEKTIV, KONKRETA TIPS & en "GOOD FEELING"!

Vi valde att ta oss friheten att starta en podcast som handlar om sälj och kommunikation utifrån våra gedigna erfarenheter från försäljning och kommunikation. Vi utbildar inom ledarskap, försäljning och kommunikation. Vi båda är coacher med ett brinnande intresse att dela med oss av tips och trix för smartare kommunikation i vardagen som även kan påverka din försäljning.

Podden är för dig som vill förstå mer om sälj i vilken miljö som helst, inte bara försäljning där varor och pengar utbyts utan även hur du ska sälja in en idé till vänner, familj och andra.

Kommunikation i vardagen påverkar oss själva och även omgivningen. Med smartare kommunikation och frågor kommer du kunna vara tydligare och nå effektivare resultat med dina medmänniskor.

När vi både coachar och utbildar gör vi det med glimten i ögat och en stor del humor, vilket ger energi som även inspirerar till utveckling. Humor är en viktig ingrediens i lärandet. Skrattar vi mer så lär vi oss enklare.

Lyssna på oss!

www.magnussonkroger.se

Antal avsnitt: 124

Senaste avsnittet:

En podcast av: Magnusson & Kröger