Idag ska vi försöka gå in lite mer på djupet och utforska vad som är ett värdefullt liv. Vi har intervjuat Sofia Sivertsdotter som har skrivit flera böcker bland annat Strimmor av ljus, Ord för dagen och nu senast Älskad – Vila i den du är. Det är reflektionsböcker fulla med insikt och tankar om livet.

Sofia utgår alltid från djupet av sig själv när hon skriver och kanske därför träffar texterna ofta rakt in i hjärtat hos läsaren. Vi pratar bland annat just om hur man kan leva ett värdefullt liv, hur man kommer i kontakt med sin tillit och får tips på hur varje människa kan ta ett steg mot fred varje dag.

 

Läs mer om Sofia på https://sivertsdotter.se

 

För mer hälsoinspiration. Tips och tävlingar anmäl dig då till vårt nyhetsbrev genom att gå in på http://www.vitalista.se. I nästa utskick kommer all info om tävlingen där du och en till lyssnare har chansen att vinna båda böckerna Ord för dagen och Älskad – Vila i den du är.  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hälsosnack med Lotta och Victoria. Innehållet i podden är skapat av Hälsosnack med Lotta och Victoria och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.