Har du problem att slappna av och somna på kvällen, eller att somna om efter att ha vaknat på natten? Då är du inte ensam - mellan en fjärdedel och en tredjedel av Sveriges befolkning har eller har haft sömnproblem. En av dem är journalisten Linda Wirén, författare till boken "Somna & somna om - 101 sätt att få kroppen att slappna av". När Linda inte tyckte att husläkarens hjälp eller sömnböckers sömntips räckte för att somna och somna om, började hon intervjua människor som på olika sätt är experter på att få kroppen att slappna av: fysioterapeuter, massörer, akupressörer, zonterapeuter, hypnotisörer, naprapater... hon provade flera hundra sätt, och tog ut 101 av dem i boken. I det här avsnittet pratar Linda och Lotta om vad man kan göra åt sömnproblem - både på kort och lång sikt. Ett fint samtal om allt från karriär- och prestationshets till konkreta och enkla tips som funkar!

 

Om du vill veta mer om Linda Wirén och hennes bok kan du läsa mer på lindawiren.com 

 

Vill du ha chans att vinna ett exemplar av Lindas fina bok? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev genom att gå in på http://www.vitalista.se Då kommer all information om tävlingen rakt i din inbox med nästa utskick!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.