Att sätta intentioner till sig själv är ofta ett kraftfullt sätt att komma närmare sina mål eller att ge sitt liv små vänliga knuffar i den riktning som man vill. Det kan handla om små eller stora förändringar, få in goda vanor eller att skifta sitt tankesätt. Intentioner är ett verktyg som vi ofta använder både på oss själva och i coachingen och det finns flera sätt man kan jobba med dem. I det här avsnittet pratar vi mer om intentioner tillsammans med Sara Johansson, och delar med oss av några som vi själva satt för nästkommande månad. Vår tanke är att följa upp med fler avsnitt som tar upp fler aspekter kring intentioner, hur man kan tänka när man sätter dem och rent praktiskt hur man gör.

Om du blir inspirerad och sätta dina egna månadsintentioner dela gärna med dig på Instagram under #månadensintentioner.

Några böcker som nämns i avsnittet: Move your DNA, Katy Bowman, MS. Distraherad, Sissela Nutley Skärmhjärnan, Anders Hansen Gott om tid, Bodil Jönsson

Vi nämner också Spinal waves inspirerade av NaprapatJonas och Ido Portal

Hälsosnack Live! Häng med på en fantastisk dag ute i skärgården med oss och några av våra gäster! Den 20 oktober anordnar vi tillsammans med  Hälsosamma Möten en dag med föreläsningar, musik, god mat, meditation och mingel på Säby Säteri ute på Ingarö.

Boka innan 10 september med koden earlybird och få 300 kr rabatt.

Mer information och bokning hittar du på vitalista.se eller här:  sv-se.invajo.com/event/hälsosammamöten/hälsosnacklive20oktober2019 


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast. Innehållet i podden är skapat av Acast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.