Välkommen till det tionde och sista avsnittet av Påjobbetpodden för säsongen! I detta speciella avsnitt återförenas vi med tidigare poddkollegan Tobias Berglund, som tillsammans med Maria Göthe kommer att sammanfatta denna spännande säsong med fokus på Inner Development Goals (IDG).

Tillsammans kommer Tobias och Maria att återbesöka höjdpunkterna från säsongen, där vi har utforskat de fem dimensionerna av IDG: Being, Thinking, Relating, Collaborating och Acting. De reflekterar över de mest minnesvärda insikterna och lärdomarna från våra fantastiska gäster.

Dessutom får vi en uppdatering om vad Tobias har gjort sedan han lämnade podden för att axla rollen som koncernchef för Wise Group. Han delar med sig av sina erfarenheter och hur hans resa har utvecklats sedan dess.

Missa inte detta avsnitt där vi knyter ihop säcken för säsongen och får en exklusiv inblick i Tobias Berglunds nya äventyr!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Påjobbetpodden. Innehållet i podden är skapat av Påjobbetpodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.